Marktleider in rioolreinigings en inspectiesystemen Nu met gratis verzending in Nederland & België 
 

VERENMACHINES

Rioned verenmachines zijn handbediende en elektrische trommel- en kofferverenmachines voor het professioneel reinigen of ontstoppen van afvoeren en riolen met een maximale diameter van 250 mm.

Alle producten bekijken

HOGEDRUKRIOOL-REINIGINGSMACHINES

Rioned biedt een ruime keuze aan hogedrukrioolreinigingsmachines. Zo zijn er inbouwmachines voor dagelijks intensief gebruik, maar ook veelzijdige rioolreinigingsaanhangers en draagbare machines.

Alle producten bekijken

INSPECTIE- EN DETECTIESYSTEMEN

Scherp zicht tijdens een rioolinspectie? Rioned levert een divers assortiment aan rioolinspectie camera's en detectiesystemen. 

Alle producten bekijken

COMBINATIE UNITS

Rioned ontwikkelt en produceert combinatie-units en zuigaanhangers afgestemd op de aard van uw werkzaamheden en specifieke wensen.

Alle producten bekijken

Zitten op een gouden toiletpot

Zitten op een gouden toiletpot

2 nov. 2017 13:32:00

In New York staat in het Guggenheim Museum een toilet van goud. Wie wil, zit met zijn billen op 2,5 miljoen dollar goud en op een bril van 30 kilo. Die til je niet zomaar op en het is nog koud ook. Door de eeuwen heen blijkt de toiletpot een bron van inspiratie te zijn voor een lange stoet kunstenaa...

Lees meer

RIONED, KEEPING YOUR BUSINESS FLOWING

Rioned levert al 60 jaar rioolreinigingsapparatuur. Bij de ontwikkeling van onze producten staat betrouwbaarheid voorop, input van de gebruikers van onze machines is hierbij zeer waardevol gebleken. Tot ons productassortiment behoren Verenmachines, Hogedrukrioolreinigingsmachines, Combinatie-units en Inspectie- en Detectie apparatuur. Daarnaast leveren wij ook toebehoren en onderdelen voor de diverse machines. Hebt u een vervangend onderdeel nodig? Kijk dan eens bij Vervangende Onderdelen.

Beursagenda
  • Feb6VSKUtrecht, NederlandWebsite
  • Feb21WWETT showIndianapolis, USAWebsite
  • Mei14IFATMünchen, DuitslandWebsite
  • Nov27PollutecLyon, FrankrijkWebsite

Bekijk de AquaJet+ Diesel folder