Geplaatst op 4 jun. 2020 06:00:00

De Warthog spuitkop (voorheen Blizzard) is een van de bekendste en beste spuitkoppen in de industrie. Hij verwijdert vet en ijs, snijdt wortels en rekent af met alle soorten verstoppingen. De Warthog wordt hydraulisch geremd waardoor een erg krachtige straal ontstaat om te ontstoppen of te reinigen. Met de juiste toebehoren die de spuitkop in de buis centraliseren, is de Warthog geschikt voor verschillende buisdiameters.

Doorgaan met lezen »
Geplaatst op 2 jun. 2020 08:00:00

Een verstopping in de badkamer of keuken? Met Rioned veren lost u het op de meest efficiënte wijze op. Onze veren gaan aantoonbaar langer mee en zijn nu deze maand wel heel aantrekkelijk geprijsd. De hele maand juni krijgt u namelijk de tweede veer* van ons, helemaal gratis! Alle aanbiedingen zijn geldig t/m 30 juni 2020.

* Actie is alleen geldig op 6, 8 en 10 mm veren.

Doorgaan met lezen »
Geplaatst op 26 mei 2020 07:00:00

De RioCom is niet meer weg te denken uit het straatbeeld in de binnensteden van Engeland. Het succes van deze rioolcombi is te danken aan zijn compacte afmetingen, ongekend krachtige pompen en grote mate van gebruiksvriendelijkheid. In Engeland wordt deze categorie voertuigen aangeduid als ‘single resolution vehicles’, voertuigen dus die alle problemen oplossen en zonder assistentie de klus klaren. Met een tankcapaciteit van 3.000 liter is de RioCom voor de meest uiteenlopende riool klussen inzetbaar.

Doorgaan met lezen »
Geplaatst op 7 mei 2020 00:01:00

Het coronavirus houdt de hele wereld in zijn greep. Onze vertrouwde samenleving is volledig anders en dat heeft gevolgen voor de zorg, het onderwijs, ons werk en ons sociale leven. Ook de rioleringssector houdt zich bezig met het virus. Zo duikt corona ook op in het rioolstelsel en worden werkzaamheden uitgesteld. Maar wat gebeurt er nu precies in de rioleringssector met betrekking tot het coronavirus? En hoe is het gesteld met ons drinkwater?

Doorgaan met lezen »
Geplaatst op 4 mei 2020 00:01:00

De effectiviteit van uw hogedrukmachine wordt voor een groot deel bepaald door de kwaliteit van de spuitkop. Na veelvuldig gebruik treedt slijtage op en moet de kop worden vervangen. Alleen deze maand bieden wij de mogelijkheid om oude spuitkoppen met ongekend hoge kortingen te vervangen!

Doorgaan met lezen »
Geplaatst op 30 apr. 2020 10:30:42

De COVID-19 pandemie heeft een enorme impact, zo ook op de wereldwijde wereldwijde milieutechnologie-industrie. In overleg met de adviesraad voor exposanten en de partners van IFAT, heeft Messe München besloten om de beurs dit jaar volledig af te lassen.

Doorgaan met lezen »
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5