Marktleider in rioolreinigings en inspectiesystemen Nu met gratis verzending in Nederland & België 
Geplaatst op 19 sep. 2017 12:40:50
Zowel benzine- als dieselmotoren moeten volgens Europese wetgeving voldoen aan bepaalde eisen. En deze eisen worden steeds verder aangescherpt. Het gaat hier met name over de uitstoot van schadelijke stoffen.Doorgaan met lezen »
Geplaatst op 25 jul. 2017 15:10:01

Woensdag 12 juli 2017. Voor de zoveelste keer staan de straten blank in delen van Tilburg. Langdurige regenval maakt het probleem van Tilburg met regenwater weer actueel.  Het rioolstelsel kan al het water niet aan. Voor de bewoners is het dweilen met de kraan open. Er zit maar één ding op: auto’s verzetten voordat ze tot hun bodem in het water staan en dan maar hopen dat het water niet door de voordeur naar binnen komt.

Doorgaan met lezen »
Geplaatst op 19 dec. 2016 10:33:39

Het begin van de 21ste eeuw is voor Rioned een periode van grote veranderingen. In de tweede helft van 2001 ging de toenmalig directeur Ad Smeulders met pensioen.Jan Pieters werd de nieuwe algemeen directeur. Onder zijn leiding sloeg Rioned nieuwe wegen in. De markt voor rioolmachines was enorm aan het veranderen. Rioned wilde het meest innovatieve bedrijf in die markt zijn.

Doorgaan met lezen »
Geplaatst op 10 jul. 2014 12:52:00

Uitgestorven wegen, versierde straten, oranje uitgedoste supporters; we zitten middenin de WK gekte! Massaal komen we bij elkaar om naar de wedstrijden van Oranje te kijken. Samen naar de bloedstollende wedstrijden kijken en deze luid te van commentaar voorzien, is veel gezelliger dan alleen voor de buis. Met een biertje in de ene hand, en een bitterbal in de andere, kijken we gespannen naar de prestaties van 'onze' jongens.

Doorgaan met lezen »