Marktleider in rioolreinigings en inspectiesystemen Nu met gratis verzending in Nederland & België 
Geplaatst op 21 mrt. 2018 10:26:00
Is het jou ook opgevallen? Regelmatig starten er nieuwe medewerkers bij Rioned. We groeien en versterken ons team voortdurend. In deze rubriek gaan we met onze nieuwe collega’s in gesprek. Zo geven we Rioned een gezicht. Deze keer maken we kennis met Natasja.Doorgaan met lezen »
Geplaatst op 4 dec. 2017 17:00:50

Is het jou ook opgevallen? Regelmatig kom je nieuwe collega’s tegen in ons bedrijf. We groeien en versterken ons team voortdurend. In deze rubriek gaan we met onze nieuwe collega’s in gesprek. Zo geven we Rioned een gezicht. Deze keer maken we kennis met Niels.

Doorgaan met lezen »
Geplaatst op 24 nov. 2017 16:45:04

Is het jou ook opgevallen? Regelmatig kom je nieuwe collega’s tegen in ons bedrijf. We groeien en versterken ons team voortdurend. In deze rubriek gaan we met onze nieuwe collega’s in gesprek. Zo geven we Rioned een gezicht. Deze keer maken we kennis met Rick.

Doorgaan met lezen »
Geplaatst op 24 okt. 2017 13:57:00

Is het jou ook opgevallen? Regelmatig starten er nieuwe medewerkers bij Rioned. We groeien en versterken ons team voortdurend. In deze rubriek gaan we met onze nieuwe collega’s in gesprek. Zo geven we Rioned een gezicht. Deze keer maken we kennis met Rowin.

Doorgaan met lezen »
Geplaatst op 18 jul. 2017 15:41:29
Is het jou ook opgevallen? Regelmatig kom je nieuwe collega’s tegen in ons bedrijf. We groeien en versterken ons team voortdurend. In deze rubriek gaan we met onze nieuwe collega’s in gesprek. Zo geven we Rioned een gezicht. Deze keer maken we kennis met Bart.Doorgaan met lezen »
Geplaatst op 4 mei 2017 11:32:26
Cees Scheffers, een vertrouwd gezicht voor veel van onze klanten in het zuiden en midden van Nederland, gaat binnenkort genieten van zijn welverdiende pensioen en geeft het stuur door aan zijn opvolger Sander Lagewaard. Tijd om beide heren eens stevig aan de tand te voelen.Doorgaan met lezen »
  1. 1
  2. 2
  3. 3