Rioned verlegt voortdurend haar grenzen en legt de lat hoog. Elke dag is een uitdaging om onszelf en de hoge verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

Hoe doen wij dat eigenlijk? Waarom is Rioned marktleider in rioolreinigingstechniek? En dat al bijna 60 jaar! Wat is nu precies die Yin en Yang van de Rioned-klant relatie? Het antwoord op al deze vragen vind je in onze video die laat zien wat ons klantgerichte bedrijf zo succesvol maakt.

 

In de video delen wij onze visie en aanpak en zie je een korte impressie van ons bedrijf. Wij ontwerpen en produceren onze eigen producten. Zo kunnen wij elk product geheel aan de wensen van onze klanten aanpassen. En juist daardoor hebben wij die speciale Yin en Yang relatie met onze klanten.

Onze klanten hebben hoge verwachtingen. Daar willen wij graag aan voldoen. Het leveren van degelijke en betrouwbare producten, goede aftersales en klantvriendelijkheid staan hoog in ons vaandel. Wij werken er voortdurend aan om onze klanten en relaties nog beter van dienst te zijn. Bij ons ligt de lat hoog!

Veel plezier met kijken! En heb je nog vragen, neem gerust contact met ons op.