Ben jij een professioneel rioolreiniger? Of werk je bij een gemeente, installatiebedrijf of aannemer? Heb je regelmatig te maken met het reinigen en ontstoppen van huisaansluitingen en riolen tot een diameter van 400mm? Kijk dan eens naar de compacte FlexJet van Rioned of naar zijn krachtiger broer de FlexJet+.

De FlexJet en de FlexJet+

De FlexJet is een compacte aanhanger met krachtige pomp bestemd voor het vakkundig reinigen en ontstoppen van huisaansluitingen en riolen. Rijbewijs B is voldoende om met deze aanhanger te mogen rijden. De standaard FlexJet is geschikt voor leidingen tot een diameter van 300 mm en heeft een watertank van 400 liter. Zijn grote broer ,de Flexjet+, kan leidingen tot 400 mm aan en heeft een tankinhoud voor maar liefst 550 liter water. De haspels van deze krachtige hogedrukreinigingsmachine zijn op ergonomische werkhoogte geplaatst voor optimaal bedieningsgemak. De innovatieve constructie van de watertank zorgt voor een stabiele wegligging. Hierdoor blijft klotsen tijdens het rijden tot een minimum beperkt.

De FlexJet is zeer gebruiksvriendelijk en kan met talloze opties worden uitgebreid. Bijvoorbeeld met een afstandsbediening, een werklamp, een zwaailicht en een extra lange hogedrukslang. De FlexJet-aanhanger is dankzij deze opties inzetbaar voor verschillende doeleinden. Ontstoppen, riool-, gevel-, drainage- of oppervlaktereiniging? Geen probleem, je klaart de klus met de FlexJet. De populariteit van deze hogedrukreiniger is dan ook ongekend hoog. Je vindt de FlexJet over heel de wereld. Van Noord-Europa tot Down Under, overal komt onze FlexJet in actie.

FlexJet, gestroomlijnd design
FlexJet, gestroomlijnd design

Bijzonder design

Niet alleen technisch hebben wij over de Flexjet nagedacht. Ook het design is bijzonder. Het gestroomlijnde en eigentijdse ontwerp van de FlexJet zorgt voor een lage luchtweerstand. Het resultaat is een lager brandstofverbruik bij het trekken van de aanhanger en goede rijeigenschappen. In 2011 won de Flexjet voor zijn functionele en innovatieve ontwerp de GIO award: de erkenning Goed Industrieel Ontwerp. De GIO award is een initiatief van de onafhankelijke stichting Designlink en wordt jaarlijks uitgereikt tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven. De prijs is te vergelijken met de Duitse Red Dot Award, een internationale prijs voor design en innovatie. Deze prijs won Rioned Tilburg in 2015 met de eControl.

Wil je meer weten over de FlexJet, neem dan contact op met onze verkoopafdeling.