We laten jullie kennismaken met de future proof UrbanJet. In 2018 tijdens de IFAT beurs in München introduceerden we de allereerste UrbanJet op de markt. De lichtgewicht UrbanJet is ontworpen voor het ontstoppen en reinigen van buizen in huizen en kleine bedrijfsgebouwen. Vanwege zijn compacte formaat is de UrbanJet bij uitstek geschikt voor de meest compacte bestelbussen in de 3,5 tons klasse (zoals bijvoorbeeld de Volkswagen Transporter, Ford Transit, Opel Movano of Mercedes Vito).

Inmiddels zijn er al vele machines succesvol in gebruik bij onze klanten.

 

Emissie-eisen

Het nieuwste model UrbanJet wordt voortaan uitgerust met een Kubota D1105 diesel motor, in plaats van de zwaardere Kubota V1505 motor. De nieuwe configuratie voldoet daarmee aan de nieuwe en stricte emissie-eisen voor industriemotoren. De beschikbare capaciteiten zijn 200 bar / 45 liter per minuut en 140 bar / 60 liter per minuut wat ruim voldoende is voor het reinigen en ontstoppen van buizen met een diameter 300 mm.

Met eControl+ bediening

Deze nieuwe machine is de perfecte keuze als u op zoek bent naar een krachtige, lichtgewicht machine. Ondanks zijn gunstige prijsstelling is de UrbanJet voorzien van een prijswinnend eControl+ bedieningspaneel met LCD beeldscherm. Standaard is het systeem voorzien van een 5-kanaals Riomote afstandsbediening voor bediening door één persoon. Met dit systeem regelt u het gas en schakelt u de pomp aan en uit. Uiteraard is de afstandsbediening voorzien van een noodstop. Voor meer informatie, neem een kijkje op de productpagina op de website.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze future-proof UrbanJet? U kunt een offerte-aanvraag doen via onze website of neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder!