Foto: Godfried Boerenkamp in gesprek met klanten

Op 31 oktober en 2 november organiseerde Rioned weer open dagen. Een traditie die inmiddels in een duidelijke behoefte voorziet. En het was druk! Bezoekers kwamen van heinde en ver. Collega’s uit Engeland, partners uit Oostenrijk en Duitsland, klanten uit België en Frankrijk. Afstand speelde geen rol.

Van heinde en ver

We zijn trots dat zoveel relaties zich lieten zien. Van landelijk georiënteerde Nederlandse klanten als Van der Velden Rioleringsbeheer en RRS tot regionaal actieve bedrijven als Riool R.I.R., Wazo Riool, ACS Pascal en Joh.Versteeg. Uit België mochten we o.a. Ontstoppingsdienst Bart Moens, Rioleringsdienst Danny Govaerts en Van de Velde Pipe Inspection & Solutions begroeten. Deze bedrijven werken al lange tijd naar volle tevredenheid met klantspecifieke Rioned machines. Een voorbeeld hiervan is de CityCom met verlaagd cabinedak voor het uitvoeren van werkzaamheden in parkeergarages. Daarnaast waren diverse gemeentelijke instellingen en zakenpartners zoals GBO, Parker, Panasonic en Bromedo Metaal aanwezig. Het was geweldig om zoveel mensen te mogen ontvangen. En het mooie weer, deed ook een duit in het zakje.

Demonstraties en innovaties

Op het buitenterrein waren elk uur demonstraties. Daar konden de bezoekers kennismaken met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van hogedrukmachines en gecombineerde zuig- en hogedrukmachines. De machines kon men echt aan het werk zien en de liefhebbers onderwierpen de machines zelf aan een grondige test.

Binnen werden bezoekers bijgepraat over de nieuwste innovaties zoals het gebruik van WinCan rioolinspectiesoftware in combinatie met nieuwe modellen camera-inspectiesystemen. Hierbij worden GPS en geavanceerde detectietechniek slim gecombineerd. Ook de FiberCam+ met de nieuwe bedieningskasten en de ProfiCam met afbuigbare module en zwenkbare camerakop werden goed ontvangen. En er was uitleg over andere vernieuwingen. Zoals het vergroten van de zichtbaarheid van Rioned. Want ‘Rioned goes social!’ Een uitnodiging aan iedereen om je via social media met Rioned te verbinden. Hierover later meer.

eControl: moderne techniek en design

De demonstraties vielen erg in de smaak. Veel belangstelling was er voor de eControl, een nieuwe besturing voor onze hogedrukreinigingsmachines en combinatie-units. Het was voor menigeen even wennen aan deze toepassing van moderne elektronica. Maar na elke demonstratie klonk een enthousiaste reactie: mooi en goed voor de toekomst. De eControl is niet alleen een technische innovatie. Rioned hecht veel waarde aan een goed design. En ook dat is aan de eControl te zien. De bezoekers konden hier kennismaken met een knap staaltje ontwerp van GBO design uit Helmond.

bedenkers en designers van de eControl, hier gebouwd op een CityJet

Geslaagde open dagen

Rioned kijkt terug op twee heel geslaagde dagen. Veel bezoekers kennen ons bedrijf al jaren. Toch komen ook zij elke keer weer naar onze open dag. Dat zien wij echt als een compliment. In alles wat wij doen, leggen wij de lat hoog. De lovende reacties op de open dagen geven ons het vertrouwen dat we op de goede weg zitten.

Foto-impressie

Bekijk hier een slideshow van de open dagen. Proef de sfeer en gezelligheid.
[widgetkit id=20]