Naast een uitgebreid productassortiment met daarin allerlei machines voor uiteenlopende riool reinigings- en ontstoppings klussen, hebben we voor onze hogedruk rioolreinigingsmachines en combinatie units ook een tal van handige opties. Zo wordt het werk net even wat makkelijker, praktischer of comfortabeler. In dit blog vertellen we u alles over de optie RioPulse.

Wat is een pulsator?

Met de RioPulse voegt u pulsator functionaliteit toe aan uw hogedrukreinigingsmachine. De pulsator is een aanpassing aan de pomp waarmee de waterstroom gedeeltelijk onderbroken kan worden. Zo wordt het water met korte schokken door de slang en in de buis gestuurd. Hiermee kunnen scherpe bochten met groter gemak worden genomen en hardnekkige verstoppingen sneller worden verholpen. 

RioPulse

Waterbesparing in een handomdraai

Naast dat verstoppingen gemakkelijker kunnen worden verholpen, zorgt de pulsator functie er ook nog eens voor dat er minder water wordt verbruikt. Zo kunt u langer werken met dezelfde tankinhoud. In een handomdraai kunt u veel water besparen. De RioPulse is namelijk eenvoudig in en uit te schakelen door middel van een hendel aan de voorzijde van de machine.

De RioPulse pulsator kan op iedere Rioned hogedrukreinigingsmachine worden gemonteerd.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie over het RioPulse pulsatiesysteem? Neem dan contact met ons op via [email protected] of + 31 (0)13 547 91 00.