Naast een uitgebreid productassortiment met daarin allerlei machines voor uiteenlopende riool reinigings- en ontstoppings klussen, hebben we voor onze hogedruk rioolreinigingsmachines en combinatie units ook een tal van handige opties. Zo wordt het werk net even wat makkelijker, praktischer of comfortabeler. In dit blog vertellen we u alles over het zwenkbaar haspel.

Ergonomische werkhouding

Rioned was de eerste op de markt die een zwenkbaar haspel introduceerde.Een zwenkbaar haspel maakt het werk comfortabeler en draagt bij aan een ergonomische werkhouding. En dat is erg belangrijk, zeker wanneer u lange dagen maakt en zwaar werk verricht.

U kunt kiezen voor een zwenkbaar of een zwenk- en draaibaar haspel. Een zwenkbaar haspel zoals dat van de CityJet, zwenkt 180° uit de bus. Is de haspeltrommel daarbij zelf ook draaibaar, dan is het totale bereik 270°, zoals standaard bij de ProfiJet T4

zwenkbaar haspel

De haspel kan recht boven de put worden gepositioneerd en u ondervindt geen problemen met het parkeren van de bus. Ook hoeft u zich tijdens het werk niet in een ongemakkelijke positie te wringen. Zo zorgt u voor optimale werkomstandigheden en kan de klus gemakkelijk en comfortabel worden geklaard. 

Het zwenkbaar haspel kan op iedere Rioned hogedrukreinigingsmachine worden gemonteerd.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie over het zwenkbaar haspel? Neem dan contact met ons op via [email protected] of + 31 (0)13 547 91 00.