Rioned veren special

Een verstopping in de badkamer of keuken? Met Rioned veren lost u het op de meest efficiënte wijze op. Onze veren gaan aantoonbaar langer mee en zijn nu deze maand wel heel aantrekkelijk geprijsd. De hele maand juni krijgt u namelijk de tweede veer* van ons, helemaal gratis! Onderstaande aanbiedingen zijn geldig t/m 30 juni 2020.

* Actie is alleen geldig op 6, 8 en 10 mm veren.


 

FlexMatic+


6 MM VEREN 

Met een 6 millimeter veer reinigt en ontstopt u eenvoudig buizen vanaf 32 mm tot 40 mm. Deze veer is zeer geschikt voor leidingen met veel bochten en past in Rioned Type DSuper, Handmatic en FlexMatic+. De 6 mm veer is verkrijgbaar in 7.5 en 10 meter lengte, met vaste boorkop.

NU TWEE VAN € 124,- VOOR € 62,-

 

* Vanaf-prijs. Bovenstaande prijsberekening is geldig voor 7.5 meter 8 mm veer.

Klik hier voor de 6 mm veren! >>

 

8mm veren actie

 

8 MM VEREN

Met een 8 millimeter veer verhelpt u eenvoudig verstoppingen in buizen van Ø 32 mm tot Ø 50 mm. Deze 8 mm veer kunt u gebruiken in de Rioned Super, 

HandMatic, FlexMatic+ en AllRound+. De veer is verkrijgbaar in 7.5, 10 en 15 meter lengte, met vaste boorkop.

NU TWEE VAN € 152,- VOOR € 76*,-

* Vanaf-prijs. Bovenstaande prijsberekening is geldig voor 7.5 meter 8 mm veer.

Bekijk hier alle 8 mm veren! >>

 

 

10mm veren actie10 MM VEREN 

De 10 millimeter met draaddikte 2,5 mm is geschikt voor het ontstoppings- en reinigingswerk in buisdiameters van Ø 40 mm tot Ø 50 mm. De versie met 3 mm draad is er voor buizen van Ø 50 tot Ø 75 mm. 10 mm veren kunnen worden gebruikt in onze Super, HandMatic, Flexmatic+ en adaptertrommel Mini Victor.

De reinigingsveren kunnen worden geleverd in de lengtes 7.5 en 10 meter en zijn voorzien van een vaste boorkop. Daarnaast kunnen 10 mm veren ook geleverd worden met het unieke vierkante koppelingssysteem, voor het gebruik van diverse toebehoren. Veren met koppelingssysteem zijn verkrijgbaar in 7.5, 10 en 15 meter lengte.

NU TWEE VAN € 196,- VOOR € 98*,-

* Vanaf-prijs. Bovenstaande prijsberekening is geldig voor 7.5 meter 10 mm veer.

Bekijk hier alle 10 mm veren! >>

 


 

 

WAT MAAKT ONZE VEREN BETER?

Bij Rioned maken we onze veren zelf. Kwaliteit staat bij ons voorop. Daarom maken we alleen gebruik van de beste materialen. Door een speciaal aangebrachte zinklaag op de veer roesten onze veren niet. Daarnaast worden onze veren altijd geleverd met de bekende, blauwe RioCore kern voor extra duurzaamheid en flexibiliteit. Dankzij de RioCore kern komt er geen vuil in de veer en minder water in de veertrommel, waardoor deze langer meegaat. Bij zware belasting knikt de veer zelden.

Veren

Actievoorwaarden:
Prijzen zijn exclusief BTW en geldig tot en met 30 juni 2020.
Alleen geldig op veren van 6, 8 en 10 mm.
Onvoorziene omstandigheden en zetfouten voorbehouden.
U krijgt van ons een bevestiging met de levertijd na bestelling.
Bij online bestellingen profiteert u van gratis verzending in Nederland en België.
Actieprijzen zijn niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen of kortingsregelingen.