Nieuwe CityJets voor RRS

Riool Reinigingsservice Nederland (RRS) bestaat al sinds 1 januari 1972. In die jaren is het bedrijf uitgegroeid tot marktleider in Nederland in rioolreiniging en -ontstopping. Jaarlijks verhelpen ze meer dan 250.000 verstoppingen. Met 11 vestigingen door het hele land, 300 medewerkers en een 24/7 storingsdienst garanderen zij binnen 24 uur hulp bij rioolproblemen. Betrouwbare en efficiënte rioolreinigingsapparatuur is daarbij een van de belangrijke voorwaarden.

Betrouwbare rioolreinigingsapparatuur is een must

Erik de Bruijn, bedrijfsleider van RRS in Den Haag: “Wij kunnen 24/7 worden opgeroepen. Rioolproblemen geven vaak meteen overlast. Die wil je dan ook zo snel mogelijk verhelpen. Degelijke, betrouwbare rioolreinigingsapparatuur is dan een must. Wij willen zo min mogelijk vertraging hebben door problemen of apparatuur die onvoldoende effectief is. Daarom werken wij samen met partners zoals Rioned. De samenwerking met Rioned bestaat al meer dan 30 jaar en begon toen Rioned een machine ontwikkelde die in een bestelwagen geplaatst kon worden. Dat was voor ons bedrijf een hele interessante optie. Tot op de dag van vandaag is die innovatieve kracht van Rioned en het meedenken voor RRS een belangrijke toegevoegde waarde. Tegenwoordig hebben we korte lijnen met Rioned. Daardoor kan alles naar wens worden afgestemd en snel worden geleverd.”

Nieuwe CityJet RRS.JPG

Continuïteit geeft zekerheid

Ronald Groenewege, Sales Manager Nederland bij Rioned Tilburg: “Naast meedenken met RRS en het leveren van nieuwe apparatuur zit een belangrijk stuk van onze samenwerking ook in onderhoud. Iedere vestiging van RRS heeft een onderhoudscontract met Rioned. Door structureel onderhoud uit te voeren en direct de nodige reparaties te verrichten waarborgen we de continuïteit in het machinepark. Zo voorkomen we zoveel mogelijk dat machines uitvallen waardoor de dagplanning niet wordt gehaald. Bovendien levert een machine die stilstaat al snel een behoorlijk omzetverlies op en dat wil je altijd voorkomen.”

CityJet met slanggeleider

Nieuwe CityJets voor RRS met laatste innovaties

RRS heeft al veel machines van Rioned in gebruik, waaronder een flink aantal ProfiJets en CityJets. En dit naar alle tevredenheid. In de zomer van 2016 levert Rioned weer 2 nieuwe CityJets aan RRS. Alle specifieke gebruikerswensen zijn in overleg met Rioned in deze machines meegenomen. De beschermkappen van de CityJets zijn gespoten in de bedrijfskleur van RRS. De machines zijn nog duurzamer en uitgerust met een slanggeleider die exclusief aan RRS wordt geleverd. De motor verbruikt minder brandstof en produceert minder geluid. Een ware innovatie is het eControl managementsysteem dat voortdurend wordt verbeterd. Op een display kun je direct aflezen wat de status van de machine is. Ook kan allerlei informatie over het gebruik van de machine worden uitgelezen. Zo weet je precies hoe de staat van de machine is en kun je deze in optimale conditie houden.

Meer weten over de dienstverlening en rioolmachines van Rioned? Neem contact op met onze klantenservice.