Vorige maand heeft onze Deense dealer JKL Teknik de sleutel van een spiksplinter nieuwe inspectiebus met Rioned hogedrukreinigingsmachine overhandigd aan Tom’s Kloakservice in Naestved Denemarken.

De rode Mercedes Benz Sprinter is uitgerust met een Ipek Rovion camera systeem met camerawagen en een speciale Rioned hogedrukreinigingsmachine. De hybride bus zorgt ervoor dat de gebruiker riolen kan inspecteren voorafgaand aan het reinigen, zonder dat er geen tweede auto bij hoeft te komen.

Johnny Nicolaisen van JKL Teknik A/S: “dit is al de 5de Rioned hogedrukreinigingsmachine voor Tom´s Kloakservice! Samen met de iPek Rovion camera hebben we ook de WinCan V8 software voor rapportage geleverd. We zijn blij en trots om onze klanten zo tevreden te zien met hun Rioned machines!”

A custom compact build guarantees a maximum of space!
Op maat compact gebouwd geeft een maximum aan ruimte!

Dankzij zijn compactheid, laat de speciale hogedrukreinigingsmachine genoeg bureau- en werkruimte over in de bus.  Het zwenkbare hogedruk haspel biedt een goede werkpositie onder alle omstandigheden. De complete  bediening van de machine kan gedaan worden met de slimme afstandsbediening, de Riomote. De Riomote handzender heeft functies als start en stop van de machine, regelen van gas, pomp open en dicht en op- en afrollen van de hogedruk slang.

What would your own custom van look like?
Hoe zou jouw eigen, op maat gemaakte, bus eruit zien?

Rioned heeft diverse vergelijkbare concepten gebouwd voor andere klanten. Als je wilt weten hoe je eigen op maat gemaakte bus eruit zou kunnen zien, aarzel dan niet en neem contact op met ons verkoopteam voor meer details.

JKL’s Johnny Nicolaisen (rechts) tijdens de sleuteloverdracht met Tom’s Kloakservice!