Service & Onderhoud

Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn voor ons niet alleen belangrijk bij het ontwikkelen van onze producten, maar ook bij het leveren van diensten. Er staat daarom een team van binnen- en buitendienstmonteurs voor u klaar voor service, advies en onderhoud, maar ook voor adequate hulp bij eventuele storingen.

Rioned biedt diverse onderhoudsniveaus, volledig af te stemmen op uw persoonlijke wensen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Onderhoud tips

Simpele trucs komen de duurzaamheid en betrouwbaarheid van uw machine ten goede. Onze monteurs hebben de beste tips voor het onderhouden van uw machine verzameld. Heeft u specifieke vragen over onze apparatuur, neem dan contact met ons op. Bij een eventuele storing staat onze storingsdienst altijd voor u klaar.

Storingsdienst

Onze aftersales afdeling staat voor u klaar bij storingen. U kunt contact met ons opnemen via ons speciale storingsnummer +31 (0) 13 547 91 50, door een mail te sturen naar service@rioned.com, of door het invullen van een online storingsformulier.

 Service team Rioned