Marktleider in rioolreinigings en inspectiesystemen Bestel via de webshop voor gratis verzending (NL-BE) 
Geplaatst op 13 mrt. 2019 11:03:44
We laten jullie kennismaken met de future proof UrbanJet. In 2018 tijdens de IFAT beurs in München introduceerden we de allereerste UrbanJet op de markt. De lichtgewicht UrbanJet is ontworpen voor het ontstoppen en reinigen van buizen in huizen en kleine bedrijfsgebouwen. Vanwege zijn compacte formaat is de UrbanJet bij uitstek geschikt voor de meest compacte bestelbussen in de 3,5 tons klasse (zoals bijvoorbeeld de Volkswagen Transporter, Ford Transit, Opel Movano of Mercedes Vito).Doorgaan met lezen »
Geplaatst op 13 mrt. 2019 10:08:24
De RioTrack Pro is een detectieapparaat, dat moeiteloos 512 Hz en 33 kHz transmitters opspoort. Daarnaast helpt deze detector bij het opsporen van stroom- en radiokabels. Voortbordurend op het voorgaande model, introduceren wij de geheel nieuwe RioTrack Pro. Deze werkt met een pijlfunctie in plaats van kompasfunctie, zodat u direct naar de exacte locatie gestuurd wordt.Doorgaan met lezen »
Geplaatst op 5 mrt. 2019 16:20:56
De combinatie-units van Rioned worden, vanwege het compacte formaat, vaak ingezet op plaatsen die voor grotere voertuigen moeilijk toegankelijk zijn. Bijvoorbeeld voor het legen van olie- en vetputten, ondergelopen kelders en het reinigen van ernstig vervuilde afvoeren en rioleringen. Behalve de toegankelijkheid, heeft een kleine zuig-pers combinatie-unit ook een economisch voordeel, omdat de operationele kosten ervan aanzienlijk lager zijn.Doorgaan met lezen »
Geplaatst op 12 feb. 2019 14:01:00
Is het jou ook opgevallen? Regelmatig starten er nieuwe medewerkers bij Rioned. We groeien en versterken ons team voortdurend. In deze rubriek gaan we met onze nieuwe collega’s in gesprek. Zo geven we Rioned een gezicht. Deze keer maken we kennis met Hans.Doorgaan met lezen »
Geplaatst op 29 jan. 2019 11:38:00
Voor veel rioolreinigingsbedrijven ligt het accent op de uitvoering van het werk. Logisch, er is altijd veel vraag en rioolproblemen moeten snel opgelost worden. Dus mouwen opstropen, met je bus vol apparatuur en gevulde watertanks de weg op en aan de slag. Niet alleen je hogedrukmachine maar ook al je materiaal mee in de bus zodat je zeker niets vergeten bent. En voor je het weet, is je bus door drukte en tijdgebrek veranderd in een rijdende opslagplaats. Kan dat niet slimmer en efficiënter? Zelfs zo dat je er geld aan overhoudt?Doorgaan met lezen »
Geplaatst op 17 jan. 2019 11:27:00
Is het jou ook opgevallen? Regelmatig starten er nieuwe medewerkers bij Rioned. We groeien en versterken ons team voortdurend. In deze rubriek gaan we met onze nieuwe collega’s in gesprek. Zo geven we Rioned een gezicht. Deze keer maken we kennis met Gijs.Doorgaan met lezen »
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5