Geplaatst op 1 sep. 2020 09:00:00

Het aantal gebruikers van rioolreinigingsapparatuur op hoge snelheid neemt ieder jaar toe. Waar deze methode ooit begon als een freesmachine voor renovatie van buizen met een kleine diameter, wordt het nu meer en meer gebruikt voor het reinigen en ontstoppen van allerlei soorten buizen. De nieuwe RioFlex is een flexibele rioolreinigingsmachine die speciaal ontworpen is voor het snel en effectief verwijderen van roest, cement, kalk en kleine boomwortels in betonnen, gietijzeren en PVC afvoeren. Dankzij de hoge rotatiesnelheid, welke maximaal 3.000 omwentelingen per minuut kan behalen, kan elk deel van de afvoerbuis grondig worden gereinigd.

Doorgaan met lezen »
Geplaatst op 22 aug. 2020 07:00:00
Naast een uitgebreid productassortiment met daarin allerlei machines voor uiteenlopende riool reinigings- en ontstoppings klussen, hebben we voor onze hogedruk rioolreinigingsmachines en combinatie units ook een tal van handige opties. Zo wordt het werk net even wat makkelijker, praktischer of comfortabeler. In dit blog vertellen we u alles over de zuigventuri.Doorgaan met lezen »
Geplaatst op 13 jul. 2020 08:00:00

In juli en augustus is de RioTrack Pro 2 extra compleet én extra voordelig. De RioTrack Pro 2 spoort moeiteloos minizenders, stroomkabels en radiokabels op. Op het LCD kleurenscherm wordt exact getoond waar de hogedrukslang, camerakop of kabels zich bevinden.

Doorgaan met lezen »
Geplaatst op 29 jun. 2020 07:00:00

Een verstopping in de badkamer, de keuken of het toilet? Dat is erg vervelend en moet natuurlijk zo snel mogelijk verholpen worden. Met een uitgebreid assortiment verenmachines is de oplossing dichtbij. Verenmachines zijn vaak een praktische oplossing voor kleine en moeilijk bereikbare ruimtes. Onze verenmachines zijn van een handzaam formaat en worden in onze fabriek in Tilburg gemaakt. In deze blogserie vertellen we alles over onze verenmachines en veren, ervaringen van onze klanten en voor welke klussen je onze machines kunt gebruiken. In dit blog vertellen we over de productie van onze verenmachines en veren.

Doorgaan met lezen »
Geplaatst op 19 jun. 2020 08:00:00

In 1992 bracht onze vertegenwoordiger Ronald Groenewege zijn eerste bezoek aan de gemeentewerkplaats aan de Ringdijk in Zwijndrecht. In 1994 heeft Rioned de eerste offerte voor de Gemeente Zwijndrecht mogen uitbrengen. Hieruit volgende in 1999 de eerste order voor een kolkenzuiger; volledig afgestemd op de wensen van de Gemeente Zwijndrecht. Nu, 21 jaar later, neemt de gemeente hun derde combinatie-unit in ontvangst.

Doorgaan met lezen »
Geplaatst op 4 jun. 2020 06:00:00

De Warthog spuitkop (voorheen Blizzard) is een van de bekendste en beste spuitkoppen in de industrie. Hij verwijdert vet en ijs, snijdt wortels en rekent af met alle soorten verstoppingen. De Warthog wordt hydraulisch geremd waardoor een erg krachtige straal ontstaat om te ontstoppen of te reinigen. Met de juiste toebehoren die de spuitkop in de buis centraliseren, is de Warthog geschikt voor verschillende buisdiameters.

Doorgaan met lezen »
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5