Geplaatst op 1 apr. 2020 00:05:00

Profiteer van scherp beeld voor scherpe prijzen tijdens onze actie!

Doorgaan met lezen »
Geplaatst op 13 mrt. 2020 16:55:01

Het Corona virus komt dichterbij en we nemen als Rioned hierin onze verantwoordelijkheid. Onze bedrijfsvoering en werkwijze is door de komst van het virus aangepast. De gezondheid van onze medewerkers en onze relaties staat hierbij voorop.

Doorgaan met lezen »
Geplaatst op 11 mrt. 2020 15:01:47
De Rioned MaxCam en FlexCam zijn ideaal om leidingen vanaf Ø 50 mm te inspecteren. Beide camerasystemen zijn te bedienen met een uitwisselbare bedieningseenheid. Deze is voorzien van de nieuwste software, waardoor het mogelijk is om via WiFi en 4G gegevens uit te wisselen. En dit gaat nu nog makkelijker dankzij de Mina app.Doorgaan met lezen »
Geplaatst op 3 feb. 2020 09:11:00

Steeds meer Europese steden weren oude, vervuilende diesels uit hun binnensteden. Ook aan dieselmotoren voor machines (officieel: ‘Non-Road Mobile Machinery”) worden steeds strengere milieueisen gesteld. Stage V (Europese standaard) en Tier 4 (de Amerikaanse standaard) refereren aan regelgeving voor dieselmotoren in machines met als doel om emissie van schadelijke stoffen te reduceren en zo de luchtkwaliteit te verbeteren.

Doorgaan met lezen »
Geplaatst op 21 jan. 2020 11:25:06

De Rioned UrbanJet heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een van de bestsellers uit het productassortiment. De UrbanJet is een lichtgewicht hogedrukreinigingsmachine die speciaal is ontworpen voor het ontstoppen en reinigen van buizen in huizen en kleine bedrijfsgebouwen. Dankzij de nieuwe Kubota motor, voldoet de UrbanJet aan de nieuwe en strikte emissie-eisen voor industriemotoren.

Doorgaan met lezen »
Geplaatst op 7 jan. 2020 14:03:33

Handmatige rioolreiniging is sinds 1993 officieel verboden in India. Toch gebeurt het nog elke dag. De schattingen over het aantal Indiërs dat zo in de riolen werkt lopen uiteen van tienduizenden tot enkele miljoenen. Zij schrapen voor niet meer dan een paar euro per dag de drek uit de riolen. Zonder beschermende kleding of andere veiligheidsmiddelen. Het is niet alleen ongelooflijk vies, maar ook levensgevaarlijk. Ieder jaar weer vallen er talloze doden.

Doorgaan met lezen »
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5