Geplaatst op 22 jun. 2021 00:00:00
Afgelopen tijd zijn onze engineers en monteurs druk bezig geweest met het ontwerpen en bouwen van twee super complete FlexComs voor onze Deense distributeur JKL. In dit artikel vertellen we wat deze units zo speciaal maakt!Doorgaan met lezen »
Geplaatst op 9 jun. 2021 00:00:00

Naast een uitgebreid productassortiment met daarin allerlei machines voor uiteenlopende riool reinigings- en ontstoppings klussen, hebben we voor onze hogedruk rioolreinigingsmachines en combinatie units ook een tal van handige opties. Zo wordt het werk net even wat makkelijker, praktischer of comfortabeler. In dit blog vertellen we u alles over het zwenkbaar haspel.

Doorgaan met lezen »
Geplaatst op 28 mei 2021 00:00:00
Kornee van Terheijden startte een school voor rioolmonteurs. Met Torio (Technisch Opleidingscentrum Rioleringsbeheer) hoopt hij het grote tekort aan goede monteurs op te lossen en het vak populairder te maken. Rioned steunt Kornee in zijn missie en nodigde hem daarom uit om naar Tilburg te komen.Doorgaan met lezen »
Geplaatst op 10 mei 2021 00:00:00

Naast een uitgebreid productassortiment met daarin allerlei machines voor uiteenlopende riool reinigings- en ontstoppings klussen, hebben we voor onze hogedruk rioolreinigingsmachines en combinatie units ook een tal van handige opties. Zo wordt het werk net even wat makkelijker, praktischer of comfortabeler. In dit blog vertellen we u alles over de optie RioFree.

Doorgaan met lezen »
Geplaatst op 20 apr. 2021 15:30:00
Vanwege Koningsdag, Hemelvaart en Pinksteren is Rioned gesloten op de volgende dagen.Doorgaan met lezen »
Geplaatst op 19 apr. 2021 00:00:00
In het vorige blog in deze serie vertelden we over onze verenmachines en veren. Deze worden in onze fabriek in Tilburg gemaakt door een team van vakkundige en ervaren monteurs. In dit blog gaan we verder in op de twee verschillende typen verenmachines die wij leveren. Namelijk trommelmachines en segmentmachines. We leggen uit wat de belangrijkste verschillen zijn en geven een paar handige tips over in welke situatie u welk type verenmachine kunt gebruiken.Doorgaan met lezen »
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5