Marktleider in rioolreinigings en inspectiesystemen Nu met gratis verzending in Nederland & België 
Geplaatst op 1 aug. 2017 16:31:42

Het is 1850 en in Londen is de bevolking even groot als die van heel Nederland. Ruim 2 miljoen mensen produceren dagelijks een onvoorstelbare hoeveelheid rioolafval. En al dat afval wordt op de Theems geloosd.

Doorgaan met lezen »
Geplaatst op 25 jul. 2017 15:10:01

Woensdag 12 juli 2017. Voor de zoveelste keer staan de straten blank in delen van Tilburg. Langdurige regenval maakt het probleem van Tilburg met regenwater weer actueel.  Het rioolstelsel kan al het water niet aan. Voor de bewoners is het dweilen met de kraan open. Er zit maar één ding op: auto’s verzetten voordat ze tot hun bodem in het water staan en dan maar hopen dat het water niet door de voordeur naar binnen komt.

Doorgaan met lezen »
Geplaatst op 18 jul. 2017 15:41:29
Is het jou ook opgevallen? Regelmatig kom je nieuwe collega’s tegen in ons bedrijf. We groeien en versterken ons team voortdurend. In deze rubriek gaan we met onze nieuwe collega’s in gesprek. Zo geven we Rioned een gezicht. Deze keer maken we kennis met Bart.Doorgaan met lezen »
Geplaatst op 22 jun. 2017 09:25:29
Engeland is al lange tijd een belangrijke markt voor Rioned. Vanuit de twee kantoren die Rioned er heeft, worden klanten over het hele land bediend. Anders dan bij ons zijn in Engeland de waterleidingmaatschappijen verantwoordelijk voor het beheer van het rioolstelsel. Het uiterste zuid-westen van Engeland is het gebied van South West Water. In samenwerking met lokale distributeur Kensway Engineering vond hier onlangs een speciale gebeurtenis plaats.Doorgaan met lezen »
Geplaatst op 2 jun. 2017 11:41:25
Op 31 mei 2017 heeft Heico Companies LLC het Duitse KaRo Kanal- und Rohrreinigungsmaschinen GmbH overgenomen. Rioned in Tilburg maakt ook deel uit van de Heico groep en Jan Pieters, directeur van Rioned, is met ingang van heden ook aangesteld als Directeur van Karo.Doorgaan met lezen »
Geplaatst op 1 jun. 2017 17:44:59

Allerlei soorten vochtige doekjes, zoals schoonmaakdoekjes, babydoekjes en make-up remover doekjes, zorgen voor veel storingen en verstoppingen in de riolering en de afvalwaterzuivering. Dit leidt tot hoge kosten, overlast en soms zelfs schade. Door verstopte buizen en vastgelopen rioolpompen kunnen overstromingen ontstaan en afvalwater kan de natuur in stromen. In extreme situaties kan dit zelfs gevaar voor de gezondheid opleveren.

Doorgaan met lezen »
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5