Geplaatst op 27 okt. 2020 00:00:00

Rioned heeft een uitgebreid aanbod spuitkoppen voor iedere hogedrukreinigingsmachine. Deze zijn geschikt voor de meest uiteenlopende verstoppingen in buizen met een maximale diameter van 600 mm. Het gebruik van de juiste spuitkop draagt bij aan de optimale effectiviteit van uw hogedrukreinigingsmachine en kan u veel tijd besparen.

Doorgaan met lezen »
Geplaatst op 21 okt. 2020 15:58:22
Bij Rioned staat de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers voorop. In verband met de aangescherpte maatregelen rondom het coronavirus (COVID-19), hebben wij naast de richtlijnen van het RIVM extra maatregelen getroffen.Doorgaan met lezen »
Geplaatst op 12 okt. 2020 00:00:00

Naast een uitgebreid productassortiment met daarin allerlei machines voor uiteenlopende riool reinigings- en ontstoppings klussen, hebben we voor onze hogedruk rioolreinigingsmachines en combinatie units ook een tal van handige opties. Zo wordt het werk net even wat makkelijker, praktischer of comfortabeler. In dit blog vertellen we u alles over de optie RioPulse.

Doorgaan met lezen »
Geplaatst op 5 okt. 2020 00:00:00

Onlangs introduceerden we de nieuwe, flexibele en bijzonder krachtige manier van rioolreiniging. Met de gloednieuwe RioFlex worden leidingen op hoge snelheid gereinigd. Er blijkt veel interesse voor deze manier van werken. Eén van de geïnteresseerden die zich al vrij snel bij ons meldde, was Roel Vermeer van Van Vught Rioleringen. Hij was al langere tijd op zoek naar een soortgelijke machine onder meer voor het verwijderen van kalk uit leidingen. Toen hij hoorde van de introductie van de RioFlex was hij er dan ook snel bij. Na een uitvoerige testperiode spreken we nu met hem over zijn eerste gebruikerservaringen.

Doorgaan met lezen »
Geplaatst op 1 okt. 2020 00:00:00

USB spuitkoppen zijn hoogwaardige, roestvrijstalen spuitkoppen. Ze zijn met precisie ontworpen om duurzaamheid en superieure reinigingsprestaties te garanderen. Met trots kunnen we zeggen dat Rioned sinds kort officieel dealer van USB spuitkoppen is. Daarom profiteert u in oktober van een speciale introductie actie!

Doorgaan met lezen »
Geplaatst op 1 sep. 2020 09:00:00

Het aantal gebruikers van rioolreinigingsapparatuur op hoge snelheid neemt ieder jaar toe. Waar deze methode ooit begon als een freesmachine voor renovatie van buizen met een kleine diameter, wordt het nu meer en meer gebruikt voor het reinigen en ontstoppen van allerlei soorten buizen. De nieuwe RioFlex is een flexibele rioolreinigingsmachine die speciaal ontworpen is voor het snel en effectief verwijderen van roest, cement, kalk en kleine boomwortels in betonnen, gietijzeren en PVC afvoeren. Dankzij de hoge rotatiesnelheid, welke maximaal 3.000 omwentelingen per minuut kan behalen, kan elk deel van de afvoerbuis grondig worden gereinigd.

Doorgaan met lezen »
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5