Actie april

 

MAXCAM

De robuuste Rioned MaxCam camera is zeer compleet en nu ook nog eens aantrekkelijk geprijsd. Het systeem is ontwikkeld voor inspectie van buizen met een diameter van 70 tot 300 mm. Een zelf-nivellerende camerakop met ingebouwde zender (512 Hz) en 60 meter duwkabel met meterteller horen tot de standaarduitrusting.
 
NORMAAL € 7.117,- NU € 5.995,-
Rioned MaxCam
Lees hier meer over de MaxCam! >>
Rioned FlexCam

 

FLEXCAM

De Rioned FlexCam is bijzonder flexibel en overal inzetbaar. Deze lichtgewicht camera is inzetbaar in buizen vanaf 40 mm diameter. Dankzij de zelf-nivellerende camerakop met ingebouwde minizender (512 Hz) heeft u altijd rechtopstaand beeld.
 
NORMAAL € 6.500,- NU € 5.495,-
Lees hier meer over de FlexCam! >>

 

TWEE CAMERA'S, ÉÉN BESTURINGSEENHEID

De uitwisselbare besturingseenheid plaatst u moeiteloos op zowel de MaxCam als de FlexCam. Eén pakket om buizen van 40 mm t/m 300 mm te inspecteren. Voorzien van MINA software voor eenvoudige rapportages, minizender, een helder 10.4” beeldscherm en een batterij waarmee u 9 uur zonder laden werkt. Wifi, SD en USB aansluitingen zorgen voor vlekkeloze data overdracht. Nederlandse bediening en software.
 
NORMAAL € 10.906,- NU € 10.295,-

Lees hier meer! >>

 

ACCESSOIRE TIP:
MAXCAM GELEIDERSET
Deze geleiderset voor de Rioned MaxCam bestaat uit een praktische koffer met daarin onder andere twee opladers en vier  geleiders (twee zonder wielen, twee met wielen). Vraag uw Rioned verkoopadviseur naar prijzen en beschikbaarheid.
BLOG:
STREAM LIVE VANUIT HET RIOOL!
Mina is een handige applicatie waarmee u video's kunt streamen, kaarten kunt maken en rapportages kunt delen, door simpelweg uw mobiele telefoon te verbinden met uw Rioned MaxCam of FlexCam! Lees er meer over in ons blog.
MaxCam geleiderset Mina app

 


 

Actievoorwaarden:

Alle prijzen zijn exclusief BTW en geldig tot en met 30/04/2020.
Wijzigingen en zetfouten voorbehouden. Aanbiedingen zijn geldig zolang de voorraad strekt.
Prijzen zijn niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen of kortingsregelingen.