Een nieuwe CityCom voor BVS!

In juni organiseerde Assainipieces Service á Courrieres een succesvol open huis. Assainipieces Services is gevestigd in de buurt van Lille in Noord-Frankrijk. Het is een gewaardeerd lid van ons internationale netwerk van Rioned distributeurs. Het bedrijf Assainipieces, opgericht in 2003, is een leverancier van grote rioolreinigingseenheden en staat bekend om de uitstekende service.

Open huis - Assainipieces Service á Courrieres

Tijdens het open huis werd een groot aantal machines tentoongesteld. De producten van Rioned kwamen uitgebreid aan bod bij de presentaties van de nieuwste machines. De FlexJet trailer, MultiJet en de CityJet met de eControl plus werden uitgebreid gedemonstreerd.

Robert Beaumont (links) met de heer Masclef van BVS (rechts)
Robert Beaumont (links) met de heer Masclef van BVS (rechts)

Robert Beaumont, product salesmanager van Rioned Assainipieces, heeft in meneer en mevrouw Masclef van BVS een tevreden klant gevonden. Zij zijn sinds 2014 de trotse eigenaar van een verlaagde CityCom. De aankoop van de eerste CityCom heeft het bedrijf van de familie Masclef veel nieuwe klanten opgeleverd en was daarmee een groot succes. Om door te groeien met zijn bedrijf heeft Masclef besloten om een tweede CityCom vrachtwagen aan te schaffen. Deze wordt op dit moment gebouwd.

Alles ziet er beter uit in zilver

De eerste CityCom van BVS is een compacte CityCom die zowel zuig- als schoonmaakwerk kan verrichten in de smalle Franse straten en binnensteden. Door de verlaagde cabine en aangepaste ophanging van het chassis kan deze CityCom naar binnen in garages van 1,85 hoog. Deze bijzondere aanpassing doet daarbij geen enkele afbreuk aan de functionaliteit. 

De CityCom heeft een 1.300 liter afvalwatertank en een 600 liter polyethylene schoonwatertank. De machine wordt geleverd met een krachtige pomp die tot 375 bar druk levert. Wat opvalt is dat de populaire CityCom er niet alleen goed uitziet in het wit, ook een zilver-metallic afwerking past fantastisch bij deze krachtige combinatie. De compacte machine is geïnstalleerd op een Nissan NT400 Cabstar. Dit lichtgewicht 'manusje van alles' is een van de weinige reinigingsmachines met deze capaciteit en heeft gemakkelijk toegang tot de in hoogte beperkte parkeergarages. Daarmee is deze CityCom perfect voor de stedelijke gebieden. BVS kan met al deze specificaties bedrijven in stedelijke gebieden dan ook perfect bedienen.

De ‘Silver CityCom’ wordt gebouwd bij Rioned Tilburg
De ‘Silver CityCom’ wordt gebouwd bij Rioned Tilburg

BVS is zo tevreden met zijn compacte machine dat ze nu een tweede Rioned CityCom hebben besteld.

Wilt meer weten over de CityCom en wat deze voor uw bedrijf kan betekenen? Of wilt u een demonstratie van andere Rioned rioolreinigingsmachines? Neem gerust contact met ons op!

U kunt ons bereiken op: +31(0)13 547 91 50 of email: [email protected]

We horen graag wat we voor u kunnen betekenen!