Geplaatst op 18 jan. 2017 12:59:00
Het team van Rioned groeit voortdurend. Maar wie zijn al die mensen die ons bedrijf zo sterk maken? Regelmatig gaan we met een van onze medewerkers in gesprek om daar achter te komen. In dit artikel vertelt Ronald Groenewege zijn verhaal. Ronald is een oude rot in het vak. Hij is Sales Manager Nederland bij Rioned en in januari 2017 alweer 25 jaar bij ons in dienst.Doorgaan met lezen »
Geplaatst op 18 nov. 2016 16:23:57

Precies 60 jaar geleden werd Rior opgericht door Jef Poos. Eind jaren 80 veranderde de naam van ons bedrijf in Rior BV/Rioned.Veel van onze collega’s zijn al heel wat jaren bij ons in dienst en maakten onze geschiedenis van dichtbij mee. Die geschiedenis komt in hun verhalen op een bijzondere manier tot leven. Dit keer vertelt Emile Marchand zijn verhaal. Emile werkt als Allround Mechanic op de afdeling specials van Rioned.

 

Doorgaan met lezen »
Geplaatst op 9 nov. 2016 15:40:00
Rioned bestaat in 2016 alweer 60 jaar. Onder onze collega’s zijn er een aantal die een flink deel van die jaren hebben meegemaakt. Zij kennen de geschiedenis van Rioned als geen ander. Ze waren er zelf bij. Hun verhalen laten op een bijzondere manier de geschiedenis van Rioned zien. Dit is het verhaal van Kees Rijnen. Kees zit elke dag op de weg als servicemonteur voor Rioned.Doorgaan met lezen »
Geplaatst op 22 aug. 2016 08:40:03

In 2016 bestaat Rioned 60 jaar. Ter gelegenheid daarvan besteden we in een reeks artikelen aandacht aan de geschiedenis van ons bedrijf. In eerdere afleveringen kwamen de beginjaren, de jaren 70 en de jaren 80 aan bod. En nu dan de jaren 90. Het nieuwe Rior BV / Rioned is dan een feit en we zijn onderdeel geworden van het Amerikaanse Heico. Daar hoort ook Spartan Tool bij, een Amerikaanse producent van rioolreinigingsmachines. Onderlinge samenwerking moet nieuwe kansen bieden.

Doorgaan met lezen »