Geplaatst op 23 sep. 2019 12:03:11
Rioned en Van der Velden rioleringsbeheer werken nauw samen om het prototype van de elektrische Vito bus met elektrische rioolreinigingsmachine te testen en klaar voor de markt te maken. Het is de eerste én enige elektrische bus met eCityJet ter wereld!Doorgaan met lezen »
Geplaatst op 3 jul. 2019 17:46:52
Brabant Water nam recent de tweede kiepende zuigaanhanger van Rioned in ontvangst. We spraken met Cees Meurs en vroegen hem waar ze deze zuigaanhangers nu eigenlijk precies voor gebruiken.Doorgaan met lezen »
Geplaatst op 29 nov. 2018 09:11:10

China is voor de meesten van ons dat grote onbekende land ver weg van ons kleine Nederland. We kennen het als lagelonenland en vaak bestaat het beeld dat in China armoede en ontwikkelingsachterstand nog hand in hand gaan. Maar die situatie is in snel tempo aan het kantelen. Geen enkel ander land in de wereldgeschiedenis liet zo’n grote economische groei zien als China in de afgelopen decennia.

Doorgaan met lezen »
Geplaatst op 30 jan. 2018 09:28:00
South West Water in het Verenigd Koninkrijk heeft onlangs 36 Rioned hogedrukrioolreinigingsmachines in ontvangst genomen. Voor één specifiek project leverden Rioned en Kensway Engineering 6 bestelwagens met CityJets en 30 met AquaJets.Doorgaan met lezen »
Geplaatst op 25 sep. 2017 11:32:32
Hijmans Riooltechniek is een bedrijf met 28 jaar ervaring op het gebied van riolering, gespecialiseerd in het ontstoppen van rioleringen, aanleggen van rioleringen en alles wat daar uit voortvloeit. Sinds 2008 doen ze al zaken met Rioned. Wij spraken met Pieter Hijmans over onze samenwerking en het reilen en zeilen binnen het bedrijf.Doorgaan met lezen »
Geplaatst op 22 jun. 2017 09:25:29
Engeland is al lange tijd een belangrijke markt voor Rioned. Vanuit de twee kantoren die Rioned er heeft, worden klanten over het hele land bediend. Anders dan bij ons zijn in Engeland de waterleidingmaatschappijen verantwoordelijk voor het beheer van het rioolstelsel. Het uiterste zuid-westen van Engeland is het gebied van South West Water. In samenwerking met lokale distributeur Kensway Engineering vond hier onlangs een speciale gebeurtenis plaats.Doorgaan met lezen »
  1. 1
  2. 2
  3. 3