Stel je eens voor: je maakt een hogedrukreinigingsmachine. De CityJet. Een speler op wereldniveau, getuige de vele tevreden klanten. Heb je dan nog wensen? Jazeker! Je maakt hem nog beter. En precies dat heeft Rioned gedaan!

We hebben de populaire CityJet in een nieuw jasje gestoken en bouwden de CityJet Groen. Een machine boordevol efficiënte snufjes die bijdragen aan een beter milieu en tegelijkertijd kosten besparen.

De CityJet Groen

De CityJet Groen is net zo betrouwbaar en effectief als de CityJet. Maar daarnaast heeft de CityJet Groen tal van extra opties om het milieu te sparen. En niet alleen het milieu. Met de CityJet Groen bespaar je ook op je portemonnee. En dat allemaal zonder in te leveren op het bedieningsgemak van de standaard CityJet.

Slimme techniek

De CityJet Groen is veel zuiniger door toepassing van een start/stop systeem. Dit zorgt ervoor dat de motor volledig stopt op het moment dat je de hogedrukpomp uitschakelt. Zodra je de pomp weer inschakelt, start de motor automatisch. De motor loopt dus alleen maar als de hogedrukfunctie wordt ingeschakeld. Zo heb je veel minder uitstoot van uitlaatgassen. Bovendien levert het een brandstofbesparing op die kan oplopen tot 10% per werkdag. Een sterk argument om voor de CityJet Groen te kiezen!

Efficiënt watergebruik

Daarnaast is de CityJet Groen uitgerust met het RioPulse pulsator systeem. Dit systeem gaat heel efficiënt om met water. De waterbesparing kan oplopen tot wel 60%! Ook kun je met dit systeem sneller werken en de hogedrukslang verder invoeren in bochtige riolen. En met de spuitkop die meer slagkracht heeft, kun je ook zwaardere verstoppingen met gemak de baas.

Compact en stil

De CityJet Groen is een compacte hogedrukreinigingsmachine en bijzonder geschikt is voor inbouw in kleine en middelzware bestelauto's. Dankzij de geavanceerde techniek levert deze machine alle reinigingskracht die je nodig hebt. Twee Rioned Compact System watertanks maken het mogelijk om veel water mee te nemen zonder dat het ten koste gaat van de ruimte in de auto. En door het toepassen van een geluidsdempend pakket en speciale uitlaatdemper, is de CityJet Groen tot 50% stiller dan standaard machines.

Met de CityJet Groen legt Rioned de lat opnieuw een streepje hoger! Neem nu contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden en werk binnenkort ook met deze topper.