Beste relaties,

Het Corona virus komt dichterbij en we nemen als Rioned hierin onze verantwoordelijkheid. Onze bedrijfsvoering en werkwijze is door de komst van het virus aangepast. De gezondheid van onze medewerkers en onze relaties staat hierbij voorop. Zo werken onze medewerkers, indien mogelijk, thuis en zorgen we voor zoveel mogelijk afstand tijdens werkzaamheden. Van u als relatie vragen wij ook het een en ander. Vergaderingen of overleggen laten wij zoveel mogelijk digitaal of telefonisch verlopen. Daarnaast kan het ook zijn dat gemaakte face-to-face afspraken verzet of geannuleerd worden door uw betreffende contact. Wij vragen hiervoor uw begrip. Gelukkig zijn er genoeg middelen om alsnog met elkaar in contact te komen.

Verder gaan geplande service- en onderhoudsbeurten vooralsnog zoveel mogelijk door. Ook het ophalen en/of leveren van goederen bij Rioned is nog steeds mogelijk. Wanneer u zich meldt bij de balie ontvangt u nadere instructies.

Bovenstaande maatregelen gelden tot nader order. Wilt u meer weten over hoe wij dit aanpakken, neem dan gerust contact met ons op.

Met vriendelijke groeten,

Team Rioned