De stoere omgeving van Mt. Buller in Victoria, Australië - een schilderachtige achtergrond voor de FlexJet! Mt. Buller ligt ongeveer 200 km ten oosten van Melbourne. Foto’s via Callan Hill..

RIONED heeft een sterke internationale aanwezigheid. Met onze partners over de hele wereld werken we aan het leveren van top technologie en -service aan onze klanten. Dit kunnen we niet zonder toegewijde partners. Een van deze partners is SECA, de ‘Sewer Equipment Company of Australia.’ SECA is een belangrijk onderdeel van onze Internationale netwerk van partners, die ons helpen ‘to keep keep business flowing worldwide!’

SECA: familiebedrijf in hart en nieren

SECA is een echt familiebedrijf. Ze zijn als sinds 1967 operationeel en Australië’s meest bekende en betrouwbare leverancier voor toebehoren voor het reinigen, testen, inspecteren en onderhouden van rioleringen en afvoeren. Eerder deze maand spraken we uitgebreid met Callan Hill van SECA over onze mooie samenwerking.

RIONED: Jullie zijn officiële RIONED dealer in Australië, waarom kiezen klanten voor jullie?
Callan Hill: SECA is het leidende Australische bedrijf in rioolreinigingsapparatuur door het ruime productaanbod en onze vergaande kennis van de industrie. Dit, en het feit dat we de meeste up-to-date en geavanceerde apparatuur leveren, brengt de klant naar ons! !

RIONED: Wat vind je het leukste aan je werk?
Callan Hill: Het reizen en werken met klanten door heel Australië. Zo kom ik op plekken waar ik anders waarschijnlijk nooit was gekomen. En natuurlijk het contact met uitstekende dealers over de hele wereld!

RIONED: Wanneer zijn jullie klanten tevreden?
Callan Hill: Onze klanten houden van een snelle service; ze zijn tevreden wanneer orders dezelfde of de volgende dag worden verwerkt. Omdat ons hoofdkantoor in NSW zit en we heel Australië bestrijken, kunnen we die supersnelle service voor de meeste staten ook waarmaken.

Spiksplinternieuwe CityJet afgeleverd bij een klant down-under.
Over paardenkracht gesproken….. Op Facebook zagen we al dat deze spiksplinternieuwe CityJet onder toeziend ook van dit mooie paard werd afgeleverd bij een klant down-under.
 

RIONED: Waarin onderscheidt Rioned zich van de concurrentie denk je?
Callan Hill: Dat is makkelijk, in kwaliteit!!!

RIONED: Super om te horen! Welke Rioned machines verkopen jullie het meest?
Callan Hill: SECA’s meest verkochte machine is toch wel de CityJet. We hebben er net 3 afgeleverd aan de belangrijkste waterleiding maatschappij van Melbourne. De nieuwe eControl+ besturing is echt een klasse boven de rest. We hebben er hele positieve reacties op gekregen.

RIONED: Wat vind je van samenwerking tussen SECA en Rioned - en van onze machines?
Callan Hill: RIONED machines zijn nog redelijk nieuw in Australië, maar onze klanten hebben grote waardering voor de kwaliteit ervan. De markt groeit snel en dat maakt de band tussen SECA en Rioned elke maand sterker!

Dat is nog eens een sterke samenwerking!

Contact: Callan Hill of Seca Australia - [email protected]