Wij hoeven jou natuurlijk niet te vertellen hoe je je werk moet doen. Want dat weet je zelf als geen ander. Maar de machine waarmee je werkt? Levert die wel dezelfde optimale prestatie om je daarbij te helpen? Zoals de Engelsen zeggen, “It’s a dirty job, but somebody’s got to do it”, dan kun je maar beter beschikken over het beste materieel dat er beschikbaar is!

Op basis van klanttevredenheidsonderzoeken en de gesprekken die we met onze klanten hebben gevoerd zijn we aan de slag gegaan. Wij zijn ervan overtuigd dat een toename van het aantal liters water per minuut (gebruikt om te reinigen), meer brengt dan het verder verhogen van de werkdruk. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

En toch wil je geen joekel van een machine inzetten, geen zware slangen en lompe vrachtwagens in een smal straatje waar je vervolgens niet goed uit de voeten kunt. Dat dit heel regelmatig mis gaat lazen we ook in het AD; waar een Dortse buurtwinkel regelmatig door vrachtwagens wordt geramd. Het zal je winkel maar zijn! Wij zetten daarom in op compacte professionele apparatuur met dito toebehoren.

De afgelopen jaren hebben wij niet stilgezeten en ons ingezet om het drukverlies in de machines tot een minimum te beperken. Zo zijn de prestaties van onze al zeer effectieve machines gemaximaliseerd zonder daarbij de compactheid en het gewicht uit het oog te verliezen. Uiteindelijk heeft dit geresulteerd tot een revolutionaire rioolreinigingsslang die voortkomt uit een nauwe samenwerking met één van Europa’s meest gerenommeerde producenten van slangen, Parker Hannifin.

RIONED MAXFLOW

Met gepaste trots presenteren wij u de RIONED MAXFLOW! een unieke rioolreinigingsslang, nog steeds in ½” uitvoering, maar met een drukverliesverbetering tot wel 30% in vergelijking met soortgelijke slangen met dezelfde buitendiameter. We bieden een slang met dezelfde kernwaarden die je van ons gewend bent; slijtvast, flexibel, lichtgewicht, geschikt voor een werkdruk tot 360 bar / barstdruk tot 900 bar (open eind applicatie met water) en uitermate slijtvast. Dit als gevolg van de speciaal voor ons ontwikkelde receptuur. Neem nu contact op met uw Rioned vertegenwoordiger of servicepunt en ontdek wat de RIONED MAXFLOW voor u kan betekenen om het beste en meest efficiënte resultaat uit uw machine te krijgen. De slang zal verkrijgbaar zijn op de standaardlengten 50M, 60M, 80M, 100M, 120M en binnenkort zelfs op 140M!

Je snapt het al, deze slang is speciaal ontwikkeld om door jou in de praktijk op de proef te worden gesteld. Jouw ‘dirty job’ wordt zo een stuk gemakkelijker!

Te groot materieel inzetten, dat gaat vaker mis! foto via: Dailymail.co.uk