Rioned InfraTech

Als er één belangrijk onderdeel is binnen de infrastructuur, dan is het wel ons rioolstelsel. Dit stelsel lag aan de basis onze huidige welvaart. Dat het thema “Riolering” onderdeel uitmaakt van de InfraTech is eigenlijk vanzelfsprekend.

Om dit rioolstelsel op een zo efficiënt mogelijke wijze te onderhouden, ontwikkelt en levert Rioned al bijna 60 jaar rioolontstoppings- en rioolreinigingsapparatuur.

Van 20 t/m 23 januari 2015 neemt Rioned deel aan InfraTech 2015, dé ontmoetingsplaats voor de infrastructuur. Nieuw in 2015 is het thema Riolering. Naast allerlei activiteiten waaronder het rioleringstheater, presenteert ook Rioned een aantal nieuwe ontwikkelingen op het gebied van Rioolreinigingstechniek. Méér dan voldoende redenen voor een bezoek aan deze inspirerende beurs!
Wat te denken van de nieuwe FiberCam+ camera. Verder kun je kennismaken met het nieuw redesign van onze MultiJet hogedrukreinigingsaanhanger. En natuurlijk de vernieuwde CityJet hogedruk inbouwmachine met het efficiënte eControl bedieningspaneel.

Deze video geeft een goede impressie van de Infratech beurs:

[embed=videolink]{"video":"https://www.youtube.com/watch?v=HWb-YxrC27w","width":"715","height":"450"}[/embed]

Ook nieuwsgierig geworden? Bezoek ons in hal 6 standnummer 6.200.

Via deze link kunt u zich gratis voorregisteren. Na het doorlopen van de registratie ontvangt u per e-mail uw digitale entreebewijs. Print deze uit en neem de afdruk mee naar de beurs. Op vertoon van uw entreebewijs bij de ingang ontvangt u een persoonlijke bezoekersbadge.

Volg @InfraTech op Twitter voor het laatste nieuws en zoek dan meteen @Rioned_NL even op.

Het team van Rioned verwelkomt u graag!