De managers en operators van Aquanet Company S.A. poseren bij hun Rioned units.
Twee nieuwe ProfiJets-HWS en links de ProfiJet die al geruime tijd in gebruik is.

RIONED werkt hard aan effectieve en innovatieve producten om klanten de best mogelijke oplossingen voor alle soorten toepassingen te bieden. Dit zorgt voor een goede band met klanten over de hele wereld, zoals het succesvolle Aquanet Company S.A. uit Pozna?, Polen. Ze werken al 10 jaar met een RIONED ProfiJet en dat naar volle tevredenheid. Stilstaan is er voor hen niet bij, ze zijn continu in de weer! De vetten uit de vele bars, restaurants en het multifunctionele winkelcentrum Stary Browar (oude brouwerij) zorgen voor veel verstopte riolen in de smalle straten van het historische Pozna?. In zo’n drukke en populaire toeristische trekpleister is het extra belangrijk om blokkades in het riool snel te verhelpen.

Daarom zocht Aquanet Company S.A. recent contact met onze lokale dealer; RAFNAR SC, om hun team nog beter uit te rusten in de strijd tegen hardnekkig rioolvet. De oplossing werd gevonden in de ProfiJet met Heet Water Systeem - Rioned’s unieke Heet Water Systeem!

Het historische Centrum van Pozna?, Polen
Het historische Centrum van Pozna?, Polen

De ProfiJet HWS, een gepatenteerde ‘Heet Water Systeem’ inbouwunit, is de perfecte keuze voor het ontstoppen van riolen die vervuild zijn met vet. De machine levert naar keus 20 liter heet water per minuut van ca. 85 graden of 40 liter met een temperatuur van ongeveer 60 graden. Daarnaast heeft deze machine ook alle eigenschappen van een standaard ProfiJet - zoals de 180 graden draaiende slanghaspel - en een capaciteit van 200 bar en 72 liter per minuut. Het deel wat deze machine het meest bijzonder maakt is het gepatenteerde, geïntegreerde systeem dat het water verwarmt door gebruik te makend van de restwarmte die de diesel motor van de machine genereert, zonder dat een additionele brander unit nodig is!

De ProfiJet HWS compact en veelzijdig!
De ProfiJet HWS compact en veelzijdig!
Aquanet Company S.A. on Facebook

Zelfs met haar compacte afmetingen en laag gewicht vergeleken met de gemiddelde grotere units, verwijdert de HWS met gemak vet en blokkades in het centrum van Poznan. De HWS verwarmd het water tot een hoge temperatuur, wat helpt bij het oplossen van vet en ervoor zorgt dat het schoonmaakproces veel sneller verloopt, zowel in de zomer als in de winter. De HWS in combinatie met het gedreven team van Aquanet S.A. is een ‘perfect match’ en opnieuw een mooi voorbeeld van: ‘Rioned is keeping your business flowing!’