Team Rioned kijkt terug op een succesvolle IFAT beurs in München met veel bezoekers en interessante contacten. We deelden de stand met zusterbedrijven KaRo Technik uit Duitsland en Spartan Tool uit Amerika. Zij zijn verantwoordelijk voor de distributie van Rioned producten in hun thuislanden. Daarnaast bezochten ook veel internationale Rioned distributeurs de stand (bekijk hier een overzicht van het internationale netwerk van Rioned partners).

Tijdens de IFAT beurs afgelopen maand introduceerde Rioned een nieuwe hogedrukmachine; de UrbanJet. De nieuwe lichtgewicht UrbanJet is ontworpen voor het reinigen van buizen tot een diameter van 350 mm doorsnede. Door zijn lage gewicht is deze nieuwe hogedrukrioolreinigingsmachine ideaal voor gebruik in 3,5 tons voertuigen zoals bijvoorbeeld een Ford Transit of Mercedes Vito.

De nieuwe UrbanJet vervangt de huidige AquaJet+ en is beschikbaar in twee verschillende capaciteiten, namelijk 200 bar / 55 lpm en 140 bar / 70 lpm.

Deze nieuwe machine is de perfecte keuze als u op zoek bent naar een krachtige, lichtgewicht machine. Voor meer informatie, neem een kijkje op de productpagina op de website.

De nieuwe UrbanJet

Verder was er ook veel interesse voor onze bestseller de CityJet, maar ook voor de FlexCom, zijn stoere broertje de UrbanCombi en vielen de Rioned zonnebrillen natuurlijk weer goed in de smaak. Het Rioned team kijkt tevreden terug op een geslaagde beursweek. Wij kijken er dan ook naar uit om u te begroeten op een volgend event. Voor een overzicht van beurzen en evenementen waaraan wij deelnemen, neem een kijkje op de beurskalender op onze website.