Erik Burgers (supervisor After-Sales bij Rioned) traint medewerkers van Vivax: Francesco Picconi, Gianluca Bussola, Franco Gualla

Keeping your business flowing, dat is ons motto. Wie met onze producten werkt, moet zijn dienstverlening optimaal kunnen aanbieden, zonder haperingen. Daarom leggen wij de lat hoog bij het ontwikkelen en testen van onze producten. Die voldoen allemaal aan de hoogste eisen van efficiëntie, effectiviteit, duurzaamheid, betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. Vanzelfsprekend! Maar dat vinden wij niet genoeg. Wij gaan verder. Wij staan voor onze klanten ook met andere hoogwaardige diensten klaar. Van een storingsdienst die altijd paraat staat tot trainingen om met onze producten te leren werken. Keeping your business flowing, van motto naar doel.

Training en support

Sinds 2015 zijn een aantal medewerkers van Rioned beschikbaar voor training en support. Deze gekwalificeerde medewerkers staan dagelijks klaar om zowel Nederlandse als buitenlandse klanten te woord staan met uitleg over onze producten. Klanten kunnen met al hun vragen bij hen terecht. Hoe los je problemen op? Hoe zit het met onderhoud? Kan ik tijdelijk extra capaciteit inhuren? Geen vraag is te gek. Zo kunnen wij onze klanten en distributeurs nog beter van dienst zijn. Een aantal van onze medewerkers geeft ook trainingen. Die zijn er vooral op gericht om met machines en apparatuur te leren omgaan. We trainen onze eigen mensen goed en ook de distributeurs en eindklanten. Zo helpen we onze klanten ook na aanschaf van een product. Keeping your business flowing, daar kun je bij ons op rekenen.

Demo-opstelling eControl
Demo-opstelling eControl

Training tour eControl

Trainingen zijn bij Rioned echte praktijktrainingen. Hands-on, zodat je er in het werk meteen wat aan hebt. We geven die trainingen in eigen huis, maar ook op locatie bij onze klanten. We reizen er zelfs de wereld voor rond. Zo zijn we in 2015 met een training voor de eControl op stap geweest. Voorzien van een flinke koffer met daarin een trainings-/demo-opstelling van de eControl en de eControl+ zijn we op reis gegaan. Het doel was om een aantal buitenlandse dealers vertrouwd te maken met de eControl. Want door hen van tools te voorzien om de eControl te gebruiken, kunnen zij de eindklant weer optimaal helpen.
De tour begon in Liechtenstein bij Kaiser, onze distributeur voor inbouwmachines zoals de CityJet en de ProfiJet. Vervolgens door naar Vivax, onze dealer in Italië met een uitgebreid netwerk van vertegenwoordigers in dat land. Terug in Nederland hebben we de tour afgerond met trainingen voor een aantal buitenlandse dealers die daarvoor speciaal naar Tilburg kwamen. Onder hen Garbi Jet uit Spanje, JKL uit Denemarken en Rafnar uit Polen.

Nieuwsgierig geworden hoe wij kunnen helpen met trainingen en ‘keeping your business flowing’? Neem dan nu contact op met onze klantenservice.