VKS2016

Van 2 t/m 5 februari 2016 neemt Rioned deel aan de VSK beurs in de Jaarbeurs Utrecht; de belangrijkste vakbeurs voor de installatiebranche.

De VSK staat dit jaar in het teken van kilmaatdoelstellingen van 2020: twintig procent minder uitstoot van broeikasgassen dan in 1990 en twintig procent meer energie-efficiëntie. Dat is de uitdaging voor de komende vijf jaar. Nederland is op dit gebied niet het braafste jongetje van de klas. Met onze 42e plaats op de Climate Change Performance Index doen we het maar net iets beter dan de USA. Een inhaalslag is nodig. Daarom koos de VSK voor het thema ‘Kennis omhoog, verbruik omlaag!

Op de beurs laten exposanten zien hoe die doelstellingen bereikt kunnen worden en welke producten zij daarvoor in de aanbieding hebben.

RIONED EN HET KLIMAAT

Ook bij Rioned is het verantwoord produceren van duurzame producten een vast onderdeel van ons beleid. We staan erom bekend dat onze rioolreinigingsmachines, ook na intensief gebruik en beperkt onderhoud, een zeer lange levensduur hebben. Ook werken we met innovatieve warmwateroplossingen en hebben we een speciale ECO versie van onze populaire CityJet. Deze CityJet groen verbruikt minder water, maakt minder lawaai en is energiezuinig dankzij een start/stop systeem dat ervoor zorgt dat de motor alleen draait als de pomp ook daadwerkelijk ingeschakeld is.

We kijken ook naar wat we binnen ons bedrijf nog meer kunnen doen. Zo investeerden we in energiezuinige efficiënte verlichting. Ook de speciale ventilatoren die de lucht in onze bedrijfshal beter laten circuleren zorgen voor een bezuiniging op onze stookkosten. Goed voor het milieu, maar vooral ook voor onze medewerkers! De komende jaren introduceert Rioned nog tal van machines en opties die gericht zijn op een lager energie- en waterverbruik. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen Rioned? Meld je dan ook aan voor onze nieuwsbrief.

VAN HARTE WELKOM IN ONZE VSK STAND! 

Wij nodigen je van harte uit om onze stand op de VSK te bezoeken. Het Rioned team staat voor je klaar in:

hal 7, standnummer E010

De beurs is dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Op donderdag blijft de beurs langer open tot 20.30u. De bezoekersinformatie over de VSK vind je hier.

GRATIS AANMELDEN

Als je je vooraf registreert, wordt je toegangsbewijs opgestuurd en hoef je niet bij de ingang te wachten. Meer informatie via de VSK Website.