Joh. Versteeg is al 53 jaar een begrip in Culemborg op alle gebied van grondwerk, riolering en bestrating. Ook leveren ze alle soorten zand, grind en grond. Heel bekend is hun rioolontstoppings-service. Die mannen met de oranje bussen, zo worden ze in Culemborg genoemd.

Versteeg: 24 uur per dag paraat

Het team van Versteeg bestaat uit 4 broers en 8 medewerkers. Daarmee staan zij dagelijks voor u klaar. Het is een echt familiebedrijf met verschillende aannemers- en verhuurdiensten. Het bedrijf werd opgericht in april 1962 door Johan Versteeg. In dat jaar kocht hij op 25-jarige leeftijd een Komeet hydraulische kraan. Dat was in die tijd een bekend merk. De kraan was gemonteerd op een Fordson Major trekker. Met deze machine ging hij zich vanuit het ouderlijk huis verhuren. Dat was de start van Joh. Versteeg V.O.F. In 1963 vestigde hij zich met zijn bedrijf in Culemborg. Versteeg groeide door en het dienstenpakket nam verder toe. In de jaren 90 startte Versteeg met de 24-uurs rioolontstoppings-service, tegenwoordig een van de pijlers van het bedrijf.

1962 Fordson Major met Komeetkraan
1962 Fordson Major met Komeetkraan. Bron: Bouwmachinesvantoen

Nieuwe bus voor de rioolontstoppings-service

Om zijn klanten nog beter van dienst te zijn heeft Joh. Versteeg nu een tweede rioolontstoppingsbus aangeschaft. Deze bus is uitgerust met een geavanceerde ProfiJet van Rioned Tilburg. Daarnaast is de bus ook voorzien van inspectie– en detectieapparatuur. Daarmee is de bus compleet ingericht om elk verstoppings– en stankprobleem aan te pakken. Dankzij deze tweede bus hoeft niemand lang met rioolstank of een rioolverstopping te blijven zitten. Klanten die voor 12 uur bellen voor een verstopping of stankprobleem worden meestal dezelfde dag nog geholpen.

Geavanceerde ProfiJet

Versteeg heeft al jaren tot volle tevredenheid een ProfiJet in gebruik. Zelf zeggen ze over deze machine: “Degelijk, betrouwbaar en makkelijk te bedienen. Iedereen kan ermee werken.” De keuze voor deze tweede ProfiJet heeft Versteeg mede daarom gemaakt.

ProfiJet
ProfiJet

De ProfiJet is een krachtige hogedrukreinigingsmachine die ingebouwd kan worden in bestelauto’s van de middelzware en zware categorie. De machine heeft een volledig nieuw design, een hoogwaardige afwerking en is voorzien van de meest moderne technieken. Dankzij het compacte ontwerp blijft er in de auto royaal ruimte over.

De ProfiJet is geschikt voor professioneel en intensief gebruik in riolen tot een diameter van 600 mm. De gepatenteerde 180° zwenkbare hogedrukhaspel geeft optimaal en ergonomisch bedieningsgemak. De haspel komt nog verder uit de auto en de bedieningskast zwenkt altijd met de haspel mee. En dit op de meest ideale werkhoogte. De ProfiJet is in diverse uitvoeringen te verkrijgen en kan met talloze opties worden uitgebreid. Meer weten over deze geavanceerde machine? Neem contact op met onze klantenservice.