Close up 8

Riool inspectiecamera's en detectieapparatuur

Ons assortiment inspectiecamera's en detectie apparatuur maken jouw werk makkelijker. Onze instrumenten zijn betrouwbaar, gaan lang mee en helpen je problemen sneller op te sporen. Makkelijk, veilig en eenvoudig te gebruiken. 

Rioolcamera inspecteert afvoer. Riool inspecteren met inspectie camera
X40 1
Compacte riool inspectie camera
CompactCam XL
Modulaire inspectie camera voor afvoeren en rioleringen
Rioolcamera
Riool inspectiecamera

Robuuste rioolcamera's voor alle leidingen en riolen

  • Zelf-nivellerende camerakoppen
  • 512 Hz sonde
  • Compact, lichtgewicht en makkelijk te verplaatsen
  • Aangedreven door een li-on batterij

Met de camerasystemen van Rioned is het makkelijk om problemen snel op te sporen. Rioned heeft een klein camerasysteem: de CompactCam. Deze camera is perfect voor inspecties in badkamers en keukens. 

Ook hebben we een grotere camerasystemen: de FlexCam en de MaxCam. Deze camerasystemen worden vooral gebruikt voor grotere afvoeren en riolen. Al onze camera's zijn ontworpen voor professioneel gebruiksgemak. Ieder systeem levert een hoge beeldkwaliteit op een groot LCD scherm. De opnames zijn te uploaden met een WiFi verbinding of de ingebouwde geheugenkaart.

Ook hebben we een modulair systeem: de Rioned FiberCam+.  Hiermee is het mogelijk om zelf een rioolcamera samen te stellen op basis van jouw specifieke wensen. Zo kun je kiezen uit verschillende systemen, camerakoppen en haspels. Op die manier heeft Rioned voor iedere situatie een camerasysteem. 

Download catalogus

Wij zijn super tevreden over de resultaten die we behalen met de Rioned MaxCam en FlexCam. De rapportage software werkt zeer prettig. Daarnaast maken de zelf-nivellerende camerakop en de haarscherpe beeldkwaliteit het werk veel makkelijker.

Kanalis logo ok


Kanalis heeft meer dan 40 jaar ervaring in het ontstoppen en reinigen van leidingen, legen van septische tanks en het uitvoeren van inspecties met camera's in Brussel en omgeving. 

"We doen al jaren zaken met Rioned en voeren op een dagelijkse basis camera inspectie riool uit. Al onze bedrijfswagens zijn naast een hogedruk rioolreinigingsmachine en verenmachine ook voorzien van een camerasysteem. Zo kunnen we na het verhelpen van een verstopping controleren of deze ook écht weg is en of de buis goed schoon is. Wij zijn super tevreden over de resultaten die we behalen met de Rioned MaxCam en FlexCam. De rapportage software werkt zeer prettig. Daarnaast maken de zelf-nivellerende camerakop en de haarscherpe beeldkwaliteit het werk veel makkelijker."

Vincent Kanalis
Detection fullwidth
Rio Track
16059000000 riosteam

Apparaten om leidingen en lekken te detecteren

  • 512 Hz, 33 kHz en Bluetooth transmitter
  • Spoor accuraat kabels en leidingen op
  • Precieze dieptemeting
  • Makkelijk in gebruik

Rioned biedt verschillende apparaten aan die leiding- en kabels detectoren die geschikt zijn voor een groot aantal toepassingen. De RioTrack Pro 2 is een slim detectieapparaat met meerdere functies dat moeiteloos 512 Hz en 33 kHz zenders detecteert naast dat hij ook stroom- en radiokabels detecteert. De RioSteam is een draagbaar rookapparaat dat moeiteloos lekken opspoort. Door een veilige rook of damp in een afvoer te laten, is het mogelijk om scheuren en lekken in leidingen snel op te sporen. Zelfs als deze zich diep onder de grond bevinden.

Download catalogus