COMING SOON: 2017

De eerste vrieskou is een feit en daarmee naderen we ook het einde van 2016. Wij blikken graag nog eens kort met jullie terug op afgelopen jaar..

2016 is natuurlijk het jaar van ons 60-jarig bestaan. Dat vierden we in oktober met het volledige team. En dat team is ook dit jaar weer flink uitgebreid met nieuwe medewerkers.

Ook aan het productassortiment zijn dit jaar wat nieuwkomers toegevoegd. De UrbanCombiProfiJet T4,AquaJet+ en de slangmeterteller (nieuwe optie op eControl+) werden allen geïntroduceerd tijdens IFAT München, één van de grootste internationale vakbeurzen in de rioolreinigingswereld. 

En dan hebben we natuurlijk nog de nieuwe webshop! Sinds oktober is het mogelijk om online bij Rioned te bestellen.

Ook in 2017 hebben we natuurlijk weer genoeg nieuwe dingen voor jullie in petto. Zo wordt er op dit moment hard gewerkt aan de uitbreiding van het bedrijfspand om jullie in 2017 nog beter van dienst te kunnen zijn. Maar eerst rusten we nog even een weekje uit...

Daarom zijn wij tussen kerst en oud en nieuw maar beperkt bereikbaar. Voor noodgevallen kunt u uiteraard bellen met +31 13 547 91 00 of mailen naar [email protected]. Vanaf 2 januari 2017 staan wij weer met het volledige team paraat!