Onderhoudspakketten

Goud, zilver of brons?

Periodiek onderhoud is van groot belang voor uw machinepark. Hiermee voorkomt u storingen, verbetert u het rendement en de levensduur van uw machine. U kunt ervoor kiezen om een jaarlijkse (of per 250 draaiuren) onderhoudsbeurt uit te laten voeren. Tijdens deze onderhoudsbeurt worden vitale onderdelen nagekeken en indien nodig vervangen, draaiende onderdelen gesmeerd, filters vervangen en olie ververst. Ook voeren wij software updates uit om ervoor te zorgen dat uw systeem goed blijft functioneren. Dit vermindert de kans op storingen en komt de levensduur van uw machine ten goede. Om er zeker van te zijn dat u de allerbeste service tegen de beste prijs krijgt, kunt u bij ons kiezen uit drie verschillende onderhoudspakketten: goud, zilver en brons. We zetten de voordelen hieronder voor u op een rijtje! 

BRONS

Het brons-pakket is ideaal voor machines die niet dagelijks in gebruik zijn en waarbij een jaarlijkse onderhoudsbeurt volstaat. We plannen automatisch een afspraak voor u in en uw machine krijgt een onderhoudsbeurt en wordt gekeurd. De basisonderdelen zoals filters, olie en een hogedruk kraan zijn inbegrepen.

ZILVER

Als u voor het zilver-pakket kiest, wordt een onderhoudsbeurt met keuring uitgevoerd en de Rioned fabrieksgarantie op nieuwe machines met 1 jaar verlengd. Voorrijkosten in geval van een vervolgbezoek worden niet berekend. Daarnaast ontvangt u korting op de vervanging van kapotte onderdelen en slijtagedelen zoals hogedruk slangen en spuitkoppen.

GOUD

Met het goud-pakket heeft u geen enkel omkijken naar uw machine en sluit u ieder risico uit. De fabrieksgarantie op uw (nieuwe) machine(s) wordt 5 jaar in plaats van 1 jaar en alle onderhoudsbeurten en reparaties zijn inbegrepen. Tijdens reparaties zorgen wij ervoor dat een vervangende machine voor u klaarstaat. U profiteert daarnaast nog van korting op hogedruk slangen en spuitkoppen.

Rioned onderhoud

Onze servicemonteurs zijn met goed uitgeruste servicebussen onderweg in Nederland en België en helpen u graag op locatie. Het is natuurlijk ook mogelijk om een onderhoudsbeurt bij ons servicecentrum in Tilburg in te plannen. Laat u informeren door onze specialisten om onnodige van uw machine zoveel mogelijk te voorkomen. Goed onderhoud is goud waard. 

Meer informatie over de onderhoudspakketten? Neem vandaag nog contact met ons op!

Bel ons

+31 (0)13 54 79 150

WhatsApp ons

+31 (0)6 11 29 09 27 (WhatsApp only)

Mail ons

[email protected]