Onderhoudspakketten

Duizenden gebruikers vertrouwen dagelijks op hun Rioned rioolreinigingsmachines. Onze machines worden alleen met de allerbeste componenten gebouwd, om ervoor te zorgen dat u niet stil komt te staan. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren dan zorgen wij ervoor dat u zo snel mogelijk weer aan de slag kunt. Niet voor niets is onze slogan ‘’Keeping your business flowing’’.

Wordt het goud, zilver of brons?

Periodiek onderhoud is van groot belang voor uw machinepark. Hiermee voorkomt u storingen, verbetert u het rendement en de levensduur van uw machine. U kunt er voor kiezen om een jaarlijkse (of per 250 draaiuren) onderhoudsbeurt uit te laten voeren. Maar onze service gaat nog een stap verder dan dat. Om er zeker van te zijn dat u de allerbeste service tegen de beste prijs krijgt, introduceren we drie verschillende onderhoudspakketten: goud, zilver en brons. Kiest u zelf!

Brons

Het brons-pakket is ideaal voor machines die niet dagelijks in gebruik zijn en waarbij een jaarlijkse onderhoudsbeurt volstaat. Rioned plant automatisch een afspraak voor u in en uw machine krijgt een onderhoudsbeurt en wordt gekeurd. De basisonderdelen zoals filters, olie en een hogedrukkraan zijn inbegrepen.

Zilver

Als u voor het zilver-pakket kiest wordt een onderhoudsbeurt met keuring uitgevoerd en de Rioned fabrieksgarantie op nieuwe machines met 1 jaar verlengd. Voorrijkosten in geval van een vervolgbezoek worden niet in rekening gebracht. U ontvangt aantrekkelijke kortingen op de vervanging van kapotte onderdelen en slijtagedelen zoals hogedrukslangen en spuitkoppen.

Goud

Met het goud-pakket heeft u geen enkel omkijken naar uw machine en sluit u ieder risico uit. De fabrieksgarantie op uw (nieuwe) machine(s) wordt 5 jaar in plaats van 1 jaar en alle onderhoudsbeurten en reparaties zijn inbegrepen. Tijdens reparaties regelen wij een vervangende machine voor u. U profiteert verder nog van aantrekkelijke kortingen op hogedrukslangen en spuitkoppen.

Professioneel onderhoud is van levensbelang

Om ervoor te zorgen dat u probleemloos werkt en u jarenlang profijt heeft van uw Rioned machine, adviseren wij u een machine servicebeurt na 250 draaiuren of tenminste 1 x per jaar. Tijdens deze onderhoudsbeurt worden alle vitale onderdelen nagekeken en waar nodig vervangen, draaiende onderdelen gesmeerd en olie ververst. Dit kan bij Rioned in Tilburg zijn maar ook bij u op locatie. Rioned heeft een aantal servicebussen met zeer ervaren monteurs op de weg in Nederland en België. Hiermee zijn we snel ter plaatse.

Service team Rioned

Laat u informeren door onze specialisten, om onnodige stilstand in de productie zoveel mogelijk te voorkomen. Goed onderhoud is goud waard! Bel ons vandaag nog op 013-5479150 of stuur een e-mail naar service@rioned.com.